Huisregels

De huisregels in onze tattooshop

Op deze pagina vindt u de huisregels van onze tattooshop terug. Heeft u nog bijkomende vragen? Stuur ons dan gerust een bericht en wij helpen u met plezier verder.

Wanneer u een afspraak maakt, vragen wij u om een voorschot van € 50,00 te betalen. Het is niet mogelijk om een tattoo te laten plaatsen zonder afspraak. Annuleren kan onder de volgende voorwaarden:

  • Gelieve ons zelf voldoende op voorhand (48 uur) iets te laten weten als u uw afspraak wenst af te zeggen.
  • Is uw ontwerp al uitgewerkt, maar wil u uw afspraak toch afblazen? Dan gebruiken wij uw voorschot ter compensatie.
  • Als u niet op een afspraak komt opdagen zonder dat u verwittigd heeft, vervalt uw voorschot.

Houd bij nieuwe afspraken rekening met een wachttijd. Annuleren is achteraan aansluiten.

Voor de eigenlijke plaatsing plannen we een kennismakingsgesprek in, waarbij we uw voorkeuren overlopen en het voorschot regelen. Vervolgens tekenen we een ontwerp uit en bereiden we dat voor. Eens dat afgewerkt is, kan u het ter plaatse komen bekijken. We voeren dan de nodige aanpassingen uit.

Merkt u dat u te laat zal zijn? Verwittig ons dan, zodat we weten dat u wel onderweg bent. Eén extra persoon mag u trouwens begeleiden als morele steun. Omwille van onze concentratie en de rust in onze tattooshop laat u kinderen best thuis.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wees dus volledig uitgerust op de dag zelf en gebruik geen alcohol of drugs – ook niet de dag ervoor. Het is daarenboven belangrijk dat u genoeg gegeten heeft. Om flauwtes tegen te gaan, mag u een gesuikerde drank meebrengen.

Op het einde van elke afspraak betaalt u voor de dag in zijn geheel. Voorschotten worden bij de laatste afspraak in orde gebracht. Achteraf betalen gaat helaas niet.

Na de plaatsing geven we u een uitgebreide uitleg over hoe uw tattoo te verzorgen, zowel mondeling als schriftelijk. Volg onze instructies nauwgezet op om uw tattoo vlot te laten genezen. Een degelijke nazorg komt niet alleen uzelf ten goede, maar toont tegelijk uw respect voor ons werk.

Tattoos bijwerken, doen we ten vroegste een maand na de plaatsing. Deel ons binnen de drie maanden mee of zo’n bijwerking nodig is. Bij tattoos die meer dan een jaar geleden gezet zijn, rekenen we € 50,00 aan uitpakkingsmateriaal aan.